Участници


 
АБСОЛЮТ ПЛЮС ООД

Уникален билков еликсир на чаена основа, приготвен изключително от природни съставки. Концентрат от много фино пречистен зърнен алкохол, първокласен черен чай, натурални екстракти от високопланински билки, плодови екстракти и дестилати, истинска захар и чиста изворна вода от Татрите.
 
АВЕКСИМ

Пенливи и десертни вина от Австрия и Германия - богат асортимент.
 
ACI & K
ФРЕНСКИ ВИНА ЗА ЦЕНИТЕЛИ

Ексклузивен представител за различни марки, френски и български, алкохолни и безалкохолни напитки.
 
ALCOHOPOLY

ALCOHOPOLY е игра на дъска, предназначена възрастни лица над 18 г. Основната цел на играта е да се насладите на времето с приятелите си и да попаднете в страхотния дух на партито! Всички играчи са победители, защото избират да имат прекрасно време!
 
АРОНИАДА

Младо чевено вино от висококачествено грозде и биологично отгледан плод арония. Биосок от арония, дражета от арония с шоколад, шоколадови бонбони, Гайо шоколад.
 
БИОДРИНКС ООД

Уникални 100% натурални билкови безалкохолни напитки с търговската марка “BESST”. Напитките са произведени от билкови екстракти, изцяло от диворастящи билки и натурални продукти.
 
ВИНАРНА "ДАРОБАС"

Предлага на ценителите вина, произведени от собствени насаждения, култивирани от сертифицирани елитни посадки на прочути френски, италиански и испански пепиниери. Те включват богата гама класически европейски и наши сортове, а като акцент и някои по-аристократични и екзотични.
 
ВИНАРНА "СЛАВОВИЦА"

Висококачествени бели и червени вина, произведени в изба "Херос".

 
ВИНАРСКА ИЗБА "АФУЗОВ"

Производство на вино и развитие на винарски технологии.
 

ВИНАРСКА ИЗБА „КЬОСЕВ“

Специализирана в производството на висококачествени вина в малки бутикови серии. Вина за истински ценители и колекционери.
 
ВИНАРСКА ИЗБА „ПРИСОЕ“

Вина от разнообразни сортове:
Шардоне, Мерло и Каберне Совиньон, Розе /от Каберне Совиньон/.

 
ВИНАРСКА ИЗБА "РУПЕЛ"

Производство на вина от собствени лозови масиви с български, италиански и френски сортове грозде.
 
ВИНАРСКА ИЗБА "СТОБИ"
ЮРОТИМ


Винарска изба Стоби е най-новата винарна в Македония. Произвежда класически, трапезни и барикови вина. Ексклузивен  представител Винарска изба СТОБИ за България е Юротим ООД.
 
ELIZABETH LUXURY CHOCOLATE

Когато луксът е комбинация между съвършения вкус и божествения вид…
 
МИНИТАЛИЯ

Официален вносител на италианско веган вино Gonella, което не използва животински деривати и алергени - в никои от процесите на производство.
 
НОРДИКС

Алкохолна фабрика за производство на богата гама от спиртни напитки: водка, ракия, уиски, джин, ром, бренди, текила, синьо кюрасо, трипъл сек, шнапс праскова, шнапс кокос, самбука, лимончело, червени и бели вина, дестилати и др.
 
РАШЕВ ООД

Официален вносител и изключителен представител на швейцарски шоколади СТЕЛА за България.
 
  LE MORE SRL

Вина, произведени от специални селектирани сортове грозде , като ПРИМИТИВО 100%, НЕРО ДИ ТРОЯ 100%, ФАЛАНГИНА ,ШАРДОНЕ и други! Внос от Италия.
 
  РЕФЛЕКС М

Ядки.
 
СВИНЕКОМПЛЕКС ГОЛЯМО ВРАНОВО ИНВЕСТ АД

Продукти от свинско месо, колбаси и деликатеси.
 
СЛАДКИ ХАПКИ И ЛИМЕЦКИ

Веган сладки със стевия и солети от лимец, приговяни без консерванти.